Яскраві емоції з костюмами Multfun

Плануєте свято? І хочете здивувати своїх рідних та друзів. Чому би не зробити так, щоб святковий торт занесла величезна Панда, чи Губка Боб або навіть Дарт Вейдер. Або чому б не запросити на яскраву вечірку лева Алекса з пінгвіном Шкіпером, які точно запалять з Вашими гостями в мадагаскарських ритмах. Уявіть лиш, яка вийде грандіозна гулянка на якій буде присутній сам Гомер Сімпсон, або ж як зрадіє поціновувач покемонів, коли його поздоровить зі святом сам Пікачу. Гадаєте, що такого бути не може? Тоді ласкаво просимо до агенції MultFun, саме тут Ви знайдете своїх улюблених героїв та персонажів, які зможуть прикрасити собою будь-яке свято.

Кожен із перерахованих вище героїв може завітати до будь-яке свято. Лев Алекс, Панда та ведмідь Умка – це надувні пневмокостюми, які можуть досягати зросту до 3 метрів. Пневмокостюм перетворюється в фігуру за допомогою портативного нагрівача при цьому завдяки легкому, високотехнологічному матеріалу костюм залишається зручним для людини-аніматора, яка знаходиться всередині і для гостей з якими контактує фігура.

Тому якщо хочеться подарувати найяскравіші та найвеселіші емоції, як своїм близьким так і собі, тоді запросіть свого улюбленця на свято і воно заграє новими барвами та відтінками.